Podarite 1 % dohodnine in pomagajte ustvarjati srcu prijaznejšo Slovenijo.

Društvo AED → Donirajte → Podarite 1 % dohodnine

Z vašo pomočjo bomo še naprej širili mrežo defibrilatorjev, ozaveščali o problematiki srčnega zastoja in izvajali delavnice temeljnih postopkov oživljanja po Sloveniji.

Vi omogočate naše delovanje

Društvo AED vse svoje aktivnosti financira s pomočjo odstotka dohodnine, ki ga davčni zavezanci namenjajo društvu. Vsak davčni zavezanec v Sloveniji ima možnost prispevati največ en odstotek svoje dohodnine poljubni organizaciji. Namenitelja donacija nič ne stane. V primeru, da zavezanec odstotka ne nameni nobeni organizaciji, ta sredstva ostanejo državi

Hvala.

Zakaj je pomembno, da po prejemu defibrilatorja še naprej namenjamo del dohodnine v razširitev mreže defibrilatorjev?

• Defibrilator potrebujejo tudi območja z manjšo poseljenostjo in podjetja ter ustanove z manjšim številom zaposlenih. Zavedati se moramo, da smo v življenju v nenehnem tranzitu: delamo, se družimo in živimo na različnih lokacijah. Zato si želimo, da je število defibrilatorjev čim večje. Za uresničitev je potrebno tudi nekaj solidarnosti, ki pa jo zagotovo premoremo!

PODPRITE NAŠE DELO

SLEDITE NAM